| Alexluchi20 a întrebat:

Buna ziua.Am o întrebare.In 2021 mai exact in Noiembrie au apărut mai multe site URI in care se spune ca Apple ar putea dispărea in urm deceniu, și o sa fie înlocuit de un alt brand de telefoane a declarat un expert.
Este adevărat?

Răspuns Câştigător
| 777sebi a răspuns:

In primul rand, Apple nu se ocupa doar cu telefoane, insa iti voi raspunde strict pentru ramura pe care te intereseaza, adica cea a telefoanelor.

Este greu de spus ce se va intampla in viitorul apropiat sau indepartat, dar este putin probabil ca Apple sa disparea complet in urmatorul deceniu. Apple este o companie puternica care are o prezenta globala puternica si o baza de clienti loiali. Desi exista concurenta puternica pe piata telefoanelor mobile, Apple continua sa fie un jucator important in acest domeniu.

Cu toate acestea, este posibil ca Apple sa intampine dificultati sau sa treaca prin perioade de declin, dar este putin probabil ca compania sa dispara complet in urmatorul deceniu. Este important de mentionat ca piata telefoanelor mobile se schimba rapid, astfel ca este posibil ca noi jucatori sa apara pe piata si sa devina competitori puternici pentru Apple. Cu toate acestea, este dificil de prezis cum se vor schimba lucrurile in viitorul apropiat sau indepartat.

| Alexluchi20 explică (pentru 777sebi):

Adică sunt slabe șanse nu? Ma refer ca sunt mai multe șanse sa nu dispară nu?

| 777sebi a răspuns (pentru Alexluchi20):

Da, sansele sa dispara sunt destul de slabe.

| 777sebi a răspuns (pentru 777sebi):

Funda? happy

Da

Da nu știu cum

| 777sebi a răspuns (pentru Alexluchi20):

Trebuie sa fie un buton gen "Marcheaza ca raspuns castigator" pe care trebuie sa il apesi la raspunsul care te-a lamurit la intrebarea pe care ai pus-o.

7 răspunsuri:
| IceRope a răspuns:

Fals. Și chiar de s-ar întâmpla, d-aia nu mai pot eu să beau o bere liniștit, fiindcă va dispărea Eipăl.