Se vede ca te "pricepi"!
Dupa ce l-ai chinuit fara pasta te mai intrebi ce are de nu merge? Temeperatura de prag te doare mana sa o setezi la 70 de grade in BIOS? O lasi sa urce la 110 grade sa prajesti procesorul si protectia interna? Multa minte minte aveti fratilor!
Mersi, m-am uitat pe film, dar acolo e vb de PC-uri noi, pe cand cotetul meu e cu totul altceva, adica de ex la OC CPU am o singura optiune sa cresc frecventa etc, deci eu nu am ce modificari sa fac din bios prea multe legate de procesor.
Ai un X2 blocat. Astea se overclockau fortind FSB-ul placii de baza. Bine, daca tie nu ti se raceste cum trebuie nici macar cu frecventa stock, nu are rost sa risti...
Atunci mergi cu PC la o diagnosticare.Cred că îi vreo 30 de lei și afli exact ce are.
Incearca un cooler dublu... adica suprapus unul peste altul...
Intereseaza-te pe net daca exisata vre un update pentru biosul tau in care sa ai si functiile pentru schimbarea rotatiei la cooler
Am rezolvat, am fost la un service PC, pentru ca problema ma depasise si am descoperit ca aveam un cooler stricat. Din pacate l-a asta nu m-am gandit, mi-au pus un cooler nou, si 3800+ sta in maxim 65 grade cel putin in prima zi.
Multumesc tuturor pentru ajutor, de multe ori e greu sa rezolvi o problema cand o componenta e stricata, pentru ca de obicei la asta nu te gandesti...
30 RON am dat eu pe pasta, am cumparat-o din CORA.
cu 250 RON nu cred ca iei PC cu ddr1 2 x 1GB DDR400 si cu procesor Ahtlon 64 X2 dual core, s-au poate ma insel eu...
Asta e chiar tare de tot
Si eu care credeam ca le-am auzit aproape pe toate.
Tare de tot faza cu 2 coolere suprapuse
Am vazut ca windows facea automat asta, adica cooler-ul meu (ala stricat) a ajuns aproape in 6000 rotatii...bine nu stiu ce sa mai cred, din moment ce era stricat...
Multumesc tuturor inca odata pentru ajutor...din pacate eu cu posibilitatile mele de acasa, nu mi-am dat seama ca cooler-ul ar putea fi stricat...
Vezi la ce ti-am dat link. Cu pina in 300 RON erau si sisteme mai rasarite. Pai pina la urma era bulit cularu' si tu ziceai ca te-ai benoclat bine la el...
Mda, era bulit cooler-ul, dar recunosc ca daca windows nu si-a dat seama, am gasit oarecum circumstante atenuante si pentru mine...
Din pacate nu sunt chiar asa de expert in computere, si pur si simplu nu m-am gandit la aceasta varianta mai repede decat toate celelalte pe care le-am incercat si le-am discutat aici pe forum...asta e, toti aveam de invatat cate ceva la un moment dat...