| ciuz00best a întrebat:

Buna ziua am o problema la PC. Cand il deschid se deschide apoi se blocheaza tot si cand ii dau restart nu se aude nici un sunet si nu apare nimic pe ecran. Funda celui care descopera problema.
P.S. Pana acum am incercat sa schimb hardul si placa video si tot nimic.

Răspuns Câştigător
| Mihail2020 a răspuns:

Salut!
Degeaba ii schimbi hardul sau placa video ca nu faci nimica.
Problema cu blocarea cand ii dai restart este de la Procesor daca se face 100% sau(ruleaza 100%) se incalzeste are o anumita temperatura setata atunci calculatorul se poate bloca.

Problema este la Procesor este prea incalzit ori iti ei un Cooler mai performant, ori cureti praful la unitate, procesor mai bun.

Dar iti garantez 100% cand ii dai restart vezi ca procesorul ori se incalzeste ori este suprasolicitat si se blocheaza atunci.

| ciuz00best explică (pentru Mihail2020):

Am facut asta odata si nu era cald deloc eu chiar am 2 culere la procesor. Unu care il avea si unu pus de mine lateral. Poate fi din cauza pastei termo-conductoare?

| Mihail2020 a răspuns (pentru ciuz00best):

Daca pui prea multa pasta termo-conductoare poate impiedica transferul termic de caldura (se pastreaza in placa si nu se mai degaja caldura in cooler).
Iar daca este prea putin pus stii ce se intampla.

Asa ca temperatura calculatorului trebuie sa fie medie nici prea cald dar nici prea rece (undeva la 10-25 grade).
Daca este prea cald ori se da restart automat de regula ori se blocheaza.
Iar daca este prea rece se blocheaza iti ingheata circuitele si incep sa nu mai mearga.
De asta nu se tine calculatorul la temperaturi de 40 grade sau la temperaturi de -5 pana la 0 grade.

| ciuz00best explică (pentru Mihail2020):

Deci am luat pasta si am pus acum merge cat merge el dar daca vreau sa ma joc ceva sau sa intru pe net se opreste instant, dar dupa pot sa il redechid.

| Mihail2020 a răspuns (pentru ciuz00best):

1 Ai instalat toate Driverele pentru calculator.
2 Sunt doua posibilitati :Ai virusi in systemul tau ori probleme de system (de la procesoare pana la Control Panel din system [acolo include tot systemul]).
Mult Succes.

4 răspunsuri: