Poate ca calculatorul tau are ceva virusi nu multi dar poate chiar cei care ti-au intrat in driverul de la sunet (adica a sters driveru, si acum nu-l mai ai). Daca ai XP(click dreapta pe My Computer si dai la manage si apoi Device Manager), iar daca ai 7 sau vista,[ intri in Run ( sigla windows +r) si scrii hdwwiz.cpl, dupa care o sa te bage direct in Device Manager]. Dai click pe Sound, video and game controllers si acolo trebuie sa iti arate driverul de sunet instalat, daca nu gasesti sound, video and game... inseamna ca ti-au fost sterse si controllere de sunet ceea te face mai sigur pe tine ca problema sunetului e de la lipsa driverelor. Intri simplu pe google si scrii driver audio for seria placii de baza(ca sa iti gasesti seria placii de baza intri in Run si scrii dxdiag -> Enter -> Yes si apoi pe prima pagina iti apare undeva la mijlocul paginii System Model in dreapta scriind seria placii de ex:p4M823-2).
Da multumesc mult pentru raspuns, dar se pare ca da este un virus si nu se poate sterge... oricum acel virus mi-a distrus tot OS-ul nu numa sunetul ... mi l-a dat peste cap de tot nici macar nu imi mai arata ce system model este nimic )