| RuxiAna a întrebat:

Bună ziua. Am o problemă, mi-am băgat stickul în pc-ul de la școală și l-am virusat, acum aproape toate fisierele imi apar scurtaturi (file.exe). Ce e de facut?
Mulțumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| Zaygon a răspuns:

E posibil ca fisierele tale originale sa mai fie pe stick dar ascunse sub un folder care nu are nume pe windows.
Daca ai un prieten cu linux du-te la el si sa iti verifice sticku si sa copieze in pc dupa sa formateze sticku si sa ti le puna inapoi. Daca nu ai prieten cu linux iti trebuie un stick gol, faci un stick bootabil cu linux(ubuntu e destul de bun) si bootezi de pe stick, dai pe versiune live, si bagi sticku tau cu date si cauti tot asa datele de pe stick. daca doar au fost redenumite ca fiind.exe le poti schimba in extensia originala la care stiai ce sunt.
Scrie-mi pe privat daca vrei mai multe detalii.

5 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Nu prea... ai ce. Decat sa l reformatezi. Dai click dreapta pe el format.

| Zaygon a răspuns:

Dintr-un linux incearca sa refaci extensiile initiale.

| RuxiAna explică (pentru Zaygon):

Mă poți ajuta, te rog!

| Zaygon a răspuns (pentru RuxiAna):

E posibil ca fisierele tale originale sa mai fie pe stick dar ascunse sub un folder care nu are nume pe windows.
Daca ai un prieten cu linux du-te la el si sa iti verifice sticku si sa copieze in pc dupa sa formateze sticku si sa ti le puna inapoi. Daca nu ai prieten cu linux iti trebuie un stick gol, faci un stick bootabil cu linux(ubuntu e destul de bun) si bootezi de pe stick, dai pe versiune live, si bagi sticku tau cu date si cauti tot asa datele de pe stick. daca doar au fost redenumite ca fiind.exe le poti schimba in extensia originala la care stiai ce sunt.
Scrie-mi pe privat daca vrei mai multe detalii.

| Geaninapink99 a răspuns:

Formateaza stickul. Daca nu merge..arunca l

| RuxiAna explică (pentru Geaninapink99):

Si cum pot sa deschid fisierele care s-au transformat in scurtaturi?