| dawsonxl a întrebat:

Buna ziua! Am primit o tableta de la liceu in Octombrie 2020. Am folosit-o de maxim 5 ori si dupa aceea am lasat-o in biblioteca, eu folosind telefonul ca sa intru la ore. Problema este ca acum cand am incercat sa o incarc, nu se deschide. Pe parcursul celor 3 ani am mai incarcat-o doar de vreo 3 ori maxim. Este stricata de tot? Acum sunt a 12 a si o cere inapoi. Pentru cine a mai luat tableta de la scoala si a avut astfel de probleme stiti car ar trebui sa platesc daca am stricat-o de tot? Sau cum as putea sa o repar? Tin sa mentionez ca totul este perfect la ea, nu mi-a cazut niciodata, nu este sparta, nici praf nu are in ea sau ceva pentru ca tot timpul o stergeam doar ca nu o incarcam... multumesc pentru orice raspuns!

Răspuns Câştigător
| UserRo10 a răspuns:

Bag-o la incarcat si la-o cateva ore. Bateria e moarta de tot.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O predai și gata.

| AmandinaDragan a răspuns:

Nu e sparta, nu ai umblat in ea si nu vad de ce nu ai putea sa o inapoiezi. Nici nu cred ca le verifica. Ele sunt pe inventar doar.

| DonMoldo a răspuns:

Depinde de tableta, nu toate tabletele au pret fix laughing de obicei trec de 500 lei.

| BobTheCat a răspuns:

Avand in vedere ca nu ai incarcat-o decat de 3 ori in 3 ani, sunt destul de sigura ca bateria e moarta. Eu nu mi-am incarcat tableta o luna si abia dupa ore bune de stat a inceput sa se alimenteze. Ti-as sugera sa o lasi cateva ore la incarcat. Daca nu functioneaza, ai putea sa o duci la un service. Sper ca te-am ajutat!

| andreeaaaaaaamaria a răspuns:

Nu am patit asta, daaar…Prima data du-o la reparat si intreaba prima data cam cat ar costa. Daca nu costa mult vei plati reparatia si aia e. Daca costa prea mult, si avand in vedere ca nu s-a stricat din vina ta, eu zic sa o predai asa, fara sa zici nimic. O predai si gata, spui ca te grabesti la pregatire/autobuz/programare la stomatolog. Stai linistit ca nu cred ca o va verifica pe loc. Si daca o verifica spui ca tu le-ai dat tableta bună și aia e. Nu are ce sa iti mai faca avand in vedere ca sunt mediile incheiate, tu ai terminat scoala. Succes la bac!

| dawsonxl explică:

Multumesc mult pentru toate raspunsurile! Am rezolvat pana la urma