N-are, am avut si eu axact acelasi stick dar in versiune de 16GB. Am introdus prima data stick-ul, a aparut pentru 4-5 secunde si dupa aia mi-a dat eroare asta cu Read-only. Am incercat tot ce se poate, pe Linux pe Windows pe macOS pe Android pe ce vrei tu si tot nu merge.
Copiaza de pe stick fisierele ce ai nevoie, dupa care trebuie rescrisa tabela de partitie si boot-ul stick-ului.
Pentru asta va trebui sa folosesti un sistem de operare separat, de exemplu Hiren s Boot CD sau un kit de instalare Linux (Ubuntu sau Mint), de pe care sa bootezi calculatorul, sa stergi partitia existenta de pe stick, dupa care sa-l formatezi din nou (preferabil FAT32).
Daca nu se reuseste partitionarea si formatarea (da eroare de protectie la scriere), atunci stick-ul este defect.
Dupa remedierea stick-ului deviruseaza-ti calculatorul!
Cumva acel stick are pe un buton de switch pe el? Daca da,gliseaza-l.
Daca nu,urmeaza pasii astia.
Apasa butonul de start(ala cu semnul de windows)+R
O sa iti apara o fereastra,scrii regedit,dupa o sa apara alta fereastra.
Cauta locatia asta
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control Selectezi folderul control si dai click dreapta pe el, dupa dai pe new->key, o sa iti creeze in folder si pe ala il denumesti StorageDevicePolicies.
Selectezi StorageDevicePolicies, dupa te duci in pagina aia cu alb din dreapta, dupa dai click dreapta->DWORD (32BIT) Value si il denumesti WriteProtect, dai dubluclick pe el iar la valuedata pune 0(lasi pe hexadecimal chestia din dreapta)
Dai un restart si gata.
Command prompt administratore urmeaza pasi-1. diskpart
2. list disk
3. select disk "si mumarul disk-ului bolnav"
4. attributes disk clear readonly
5. clean
6. create partition primary
7. format fs=ntfs "sau fat32" ultimul exit
Command prompt administratore urmeaza pasi-1. diskpart
2. list disk
3. select disk "si numarul disk-ului bolnav"
4. attributes disk clear readonly