| annaliana a întrebat:

am si eu o problema cu calculatorul.Nu-mi merge sunetul.Cum trebuie instalat sau ce trebuie sa fac? Si cum pot sa fac calculatorul sa mearga mai bine? Sa aiba viteza mai mare(ca incarca foarte greu).Va multumesc anticipat pentru raspuns!

5 răspunsuri:
| horia2012 a răspuns:

Descarca programul asta gratis, fa o curatare si optimizare cu e:
http://www.softpedia.com/......ctor.shtml
Pentru sunet, instalezi driver-ul de sunet de pe CD-ul placii de baza(daca ai), daca nu, spune-mi ce sistem ai
si ce placa de baza.

| gelu1970 a răspuns:

Instalezi un program care cauta driverele si ti le actualizeaza. eu folosesc driver genius. dupa aceea il optimizezi. rulezi adwcleaner, malwarebytes, spy hunter, ccleaner. pui un antivirus bun si bineanteles in functie de sistemul operativ ce folosesti optimizezi startarea, timpul de stingere, dezactivezi servicii ce nu sunt necesare, dezactivezi programe ce se starteaza odata cu windows, etc. daca nu poti face toate astea, peste aproximativ o ora o sa fiu aici si il facem impreuna. ok?

| Andrei7520152 a răspuns:

Instalezi driverele de sunet si video. Daca nu ai CD-urile cu care a venit PC-ul, folosesti acest program http://www.zhangduo.com/udi.html cauti modelul si apoi cauti driverele pe google. Viteza PC-ului depind de multe si nu te poti astepta la un raspuns clar daca nu dai detalii. un PC cu foarte putina memorie si un Windows 8 va merge mai greu oricum. un PC cu multe programe, malware si alte prostii adunate de pe internet din nou va avea aceleasi efect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai calculator sau laptop? Ti-amers vreodata sunetul? Trebuie sa stiu astea doua ca sa pot raspunde. Calculatorul se blocheaza sau internetul merge greu?

| DaCruzZ a răspuns:

Problema cu sunetul o rezolvi instaland/reinstaland placa de sunet si cu calculatorul...ei bine aici depinde de componentele din el, poate fi de la procesor, placa video, prea putin RAM sau poate doar trebuie sa dai o defragmentare si un scand cu BitDifenderhappy