| Dyanna033 a întrebat:

Am si eu o problema. Mi-am cumparat de curand un Notebook Asus, am instalat cd-ul primit cu drivere, insa nu ma pot conecta la internet. Eu am un PC - desktop, alt laptop si telefon mobil la care nu aveam nici o problema cu conectarea. Acum, de fiecare data cand deshid notebook-ul si acesta incepe sa primeasca semnal, nu mai merge netul pe nici un alt device, fie telefon sau pc. Care este problema? Cei de la compania de internet au spus ca nu ma pot ajuta, ca este din setarile calculatorului. Apreciez orice fel de ajutor. Multumesc

2 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Ai modem router ceva? Nu merge decat pe un device odata? E wireless cumva? Nu prea are cum sa-ti limiteze din dispozitive, odata conectat. Ar trebui sa-ti mearga mai multe dispozitive mai ales daca ai router/modem mai ales wireless.

| Dyanna033 explică:

Am router, dar chestia e ca odata notebook-ul aprins, internetul nu mai merge nicaieri inclusiv pe notebook. Nu stiu care e problema. E foarte ciudat. Deci cum a prins semnal notebook-ul, gata. S-a deconectat internetul peste tot inclusiv pe notebook desi ledul de wi fi este aprins. Nu inteleg deloc care e problema.