Nu este o problema de piese, ci trebuie resoftat, am avut si eu o problema asemanatoare cu Samsung galaxy s2 si problema era din soft.
Prietene. L-am trimis la garantie de 3 ori si ei l-au resoftat de 3 ori si tot la fel face. Excludei variantele de resoft ca nu au rezultat.
Cred ca e de la placa
Nu imi mai pasa de telefon asa ca l-am desfacut.,, Placa de baza,, sa ii zic asa era torsionata in 4 locuri, asa ca am pus-o la cald si s-a mai indre
ptat asa ca am pus-o la loc. Nu mi se mai stinge dar nu mai functiona touch-ul asa ca am mai pus-o iar la cald si mi s-a topit un cip. Nu mi-a mai pasat si am pus-o la loc. Din cauza ca s-a topit nu a mai dat si nu am putut sa ii mai pun carcasa. Nu conteaza. Am lipit-o cu scoci si sta. Acum merge si touch-ul si nici nu mi se mai stinge. Am fost cu el la garantie si mi-au zis ca am pierdut garantia, dar nu imi pasa si ca o sa trimita un email pe numele meu ca l-am reparat singur si daca vreau sa fac o cerere sa imi dea TVA-ul inapoi. Dar am refuzat si am plecat acasa fericit cu telefonul facut de mine. A si am uitat sa va zic ca este cumparat de la ALTEX. Sa nu faceti si voi la fel daca va mai pasa de garantie si de telefon. BAFTA