| dantiberiu a întrebat:

am un casetofon la masina in care am incercat sa bag 3 cd-uri cu muzica facute prin nero de mine.eu zic ca am facut totul ca la carte. din pacate nu mi-a mers nici unul din acele 3 si casetofonul primeste alte cd-uri dar pe ale mele nu!,, puteti sa imi explicati mai indetaliat cum sa fac un cd audio pentru casetofon? Multumesc, FUNDA

4 răspunsuri:
| DaReZon a răspuns:

Posibil ca casetofonul sa functioneze pe MP3

| Nestle a răspuns:

Banuiesc ca tu ai facut CD-urile in MP3, iar casetofonul suporta doar track. Pentru a face un CD track in Nero era parca Audio CD sau ceva de genu'(nu l-am mai folosit demult).

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Ca sa fii sigur ca merge te duci la make data cd ca acolo faci orice.

| ghitza a răspuns:

Daca merg cd-urile cu muzica pe care le cumperi din magazine inseamna ca citeste track-urile. Prietenii aia ai tai cam cate melodii puneau pe un CD...mai mult de 30 sau pana in 20 de melodii? Daca puneau mai mult de 30 melodii inseamna ca le faceau si ei mp3, daca nu inseamna ca erau track. Incearca sa cumperi altfel de cd-uri ca poate nu ti le citeste pe care le ai tu.
Daca nu merge cu nero incearca sa faci cu imageburn, sau cel mai simplu cu windowsul...dai copy la melodii, intri in cd si dai paste... unele casetofoane citesc si asa.Bafta