| Chis_Gheorghe_1954 a întrebat:

Am un computer mai vechi cu Windows XP. Sint conectat la internet in reteaua RDS-RCS cu viteza de 100Mbps. Din pacate, calculatorul se incarca foarte greu daca navighez pe internet. Intrebarea mea este urmatoarea, daca fac un abonament mai scump la internet cu viteza de 200Mbps o sa mearga mai repede computerul? Cu multumiri Chis.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu.Va trebui sa schimbi windowsul.Xp-ul nu mai are actualizari.Am avut si eu Xp si acum sunt pe w7 ultimate.Merge mult mai bine.

| WalterWhite a răspuns:

Nu! Calculatorul tau nu suporta nici macar 100mbps. Iti trebuie alt calculator sau macar componente mai bune.

| K0sti a răspuns:

La 100 mbps zbarnaie netul. Schimba calculatorul, nu netul, ca ala e ok!

| Zaygon a răspuns:

Si vezi ca la RDS nu mai exista abonament de 200, doar de 300. Trebuie ca placa de baza sa suporte sau placa de retea separata sa suporte vitezele alea. Iar cu windows xp nu mia faci nimic.

| Gheorghe_Leu_1983 a răspuns:

Calculatorul si sistemul de operare incetineste si ingreuneaza performanta! Ia-ti un laptop sau un calculator mai bun. Poti sa iti iei si unul second, si platesti jumatate din pretul real si totodata te ajuta sa iti faci treaba caci functioneaza ca unul nou! Uite poti intra pe www.yourmag.ro si consultantii te vor ajuta!