| Alex66 a întrebat:

Buna ziua am un Samsung galaxy s3 si de o perioada de timp mi se activeaza/dezactiveaza singur modul Maini libere. Am dat factory reset dar tot asa imi face.

6 răspunsuri:
| Alex66 explică:

In bara de notificari imi apare ( un volan) si dispare instantaneu.

| miTzuliK93 a răspuns:

Applications -> All -> SVoice -> aici il dezactivezi. O sa-ti zica ceva de niste erori, etc., etc... irelevant. Tu doar dezactiveaza-l! Il poti chiar si dezinstala, si verifica dupa daca problema persista desi, in mod normal, n-ar trebui.

Sau: Apps -> Settings -> din tabul My Device selecteaza Sound -> Notifications -> selecteaza o notificare si apasa OK.

Sau: Settings -> Location Service -> My Places -> Car -> Selecteaza None -> Save.

| Alex66 explică (pentru miTzuliK93):

Scuza'ma dar ce legatura are s voice cu Maini libere... sau location service?

| miTzuliK93 a răspuns (pentru Alex66):

Daca ai fi citit mai bine ultima solutie, ai fi vazut "CAR" pe acolo. Tu ai zis ceva de un simbol cu volan, este? Uite legatura.

Eu iti spun solutii care au mers si pe alte telefoane cand am intampinat problema. Nu neaparat fix SGS3, dar Samsung! De ai fi cautat si pe Google solutii de genul, cred ca te-ai fi confruntat la un moment dat cu astfel de metode. Incearca, de curiozitate. Eu ti-am dat un sfat, nu e musai sa-l urmezi. Nu e o porunca. Numa' bine!hee hee

| Alex66 explică (pentru miTzuliK93):

Ok let; s trywinking tnx

| galyperf89 a răspuns:

Du-te si vezi in setari.Si eu am acelasi telefon ca si tine dar te-as putea ajuta mai bine daca mi-ai explica ce inseamna modul ''Maini libere'' laughing Adica eu nu l-am vazut inca la telefonul meu sau l-am vazut si nu I-am dat atentie, probabil