Având în vedere că nimeni nu știe ce se va întâmpla peste 10 ani, nu este nici adevărat, nici fake news. Este doar o opinie mai mult sau mai puțin educată.
In 10 ani tehnologia va fi total diferita de ceea de acum.
Deci posibil este.
Pai tu crezu ca Apple va renunța la iPhone. IPhone fiind cel mai popular produs de la ei.Sau nu stii?
Normal ca "nu stiu" eu traiesc in alta parte a universului.
Si nu ai mai vazut atate produse care erau cele mai tari si au disparut cu totul?
Iata cateva telefoane care au fost populare si nu mai exista sau sunt foarte putin cautate.
1. Nokia 3310: Acest model de telefon a fost lansat în anul 2000 și a fost foarte popular din cauza durabilității și a lungimii de viață a bateriei.
2. Motorola RAZR: Acest model a fost lansat în 2004 și a devenit foarte popular din cauza designului său elegant și a caracteristicilor sale multimedia.
3. BlackBerry: Aceste telefoane au fost foarte populare în special pentru utilizatorii de afaceri, din cauza tastaturii QWERTY și a serviciilor de mesagerie.
4. Nokia N95: Acest telefon a fost lansat în 2007 și a devenit foarte popular din cauza caracteristicilor sale multimedia și a camerei sale foto de 5 megapixeli.
5. HTC HD2: Acest telefon a fost lansat în 2009 și a devenit foarte popular din cauza ecranului său mare și a caracteristicilor sale multimedia.
Da Ba dar astea au dispărut ca sunt vechi etc.dar iPhone va fi înlocuit cu Apple Ar
Da, va fi inlocuit.
N ai de unde sa stii.Am citit un articol iar in articolul ăla zicea ca iPhone ul va dispărea in caz dacă realitatea augmentata continua aducă nu se stie
Normar ca nu se stie, acum. Dar lumea intracolo se indreapta. Toata tehnologia din ziua de asta va fi inlocuita la un moment dat. Face parte din evolutie.
Asculta-ma pe mine. Am vre "15 veacuri" in spate si am tot vazut lucruri populare si care lumea a crezut ca nu mai exista evolutie.
Iti mai dau cateva exemple:
Discuri compacte (CDs): În trecut, discurile compacte au fost utilizate pentru a stoca și asculta muzică, dar acum au devenit tot mai puțin populare din cauza creșterii utilizării serviciilor de streaming audio.
Telefoanele cu clapetă: Telefoanele mobile cu clapetă au fost foarte populare în trecut, dar acum au devenit tot mai puțin populare din cauza avansului tehnologic și a creșterii utilizării telefoanelor inteligente.
Filmul pe peliculă: Filmul pe peliculă a fost utilizat pentru a captura imagini în trecut, dar acum a devenit tot mai puțin popular din cauza creșterii utilizării camerelor digitale și a smartphone-urilor.
Jocurile pe cartuș: Jocurile pe cartuș au fost foarte populare pentru consola de jocuri, dar acum au devenit tot mai puțin populare din cauza creșterii utilizării jocurilor digitale și a descărcărilor.
Walkman-ul: Walkman-ul, inventat de Sony, a fost unul dintre cele mai populare dispozitive portabile pentru ascultarea muzicii în trecut, dar acum au devenit tot mai puțin populare din cauza creșterii utilizării MP3-playerelor și a telefoanelor inteligente.
Acestea sunt doar câteva exemple de produse care au fost populare în trecut.
Pai și gen Apple watchul după tine cu ce crezi ca va fi inlocuit
Nu sunt in companie la ei in departamentul de cercetare.
Dar in mod sigur la un moment dat, va fi istorie si bun de pus intr-un muzeu alaturi de alte astfel de gadgeturi.
Asta fara doar si poate!
Pai și crezu ca o sa fie înlocuit cu un ceas mai inteligent sau?
Da, cred ca va fi inlocuit. Dar cu ce, nu am de unde sa stiu.
Pai și gen in viitor telefoanele vor fi înlocuite doar cu Apple AR sau se poate și cu alte dispozitive
Si cu alte dispozitive.
Nu va fi înlocuit iphone-ul că Apple AR pentru că nimeni nu foloseste Apple ER in zilele de azi.Da sa știi că iPhone-ul va fi cu cât mai scump până o mașină.