| ZeusdinBanat a întrebat:

Am windows 7 si as vrea sa imi dati sfaturi de antivirus foarte bun, gratis si care sa nu aiba o perioada in care il pot folosi si dupa sa imi ceara bani. Si va rog sa imi dati si un link de unde pot descarca antivirusul respectiv.

Multumesc anticipat.

6 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Îţi recomand Avast Free Antivirus 2015 în română, îl poţi descărca de la linkul oficial :
https://www.avastantivirus.ro/free-antivirus/
Eu îl folosesc de vreo 5-6 ani şi NU am avut probleme cu viruşii :)

Toate cele bune!

| K0sti a răspuns:

Bun si gratis nu exista!

| dannyel86 a răspuns:

Eu as spune la fel ca bursuc001. Nu am avut probleme cu Avast si il recomand oricui. Are versiune gratuita si se poate activa cu o simpla adresa de mail.

| Seby90 a răspuns:

Practic, daca esti un om cu bun simt nu ai nevoie de Antivirus.

Nu am folosit niciodata, risipa de resurse.

Răspuns utilizator avertizat
| ion1731 a răspuns:

Poate o sa para dura expresia mea dar o voi zice ca asta-i realitatea : chiar crezi ca cineva isi va strica mintile cu inventare cod-uri script-uri si alte algoritm-uri si apoi sa scrie un soft " foarte bun" si totodata free? Ca sa pui un singur om care cunoaste programare sa faca lucrul acesta ar incarunti la par- ca nu-i lucru usor si tu vrei free si "foarte bun"?
Free vei gasi dar- sa spunem cum este- cele free doar fac reclama la cele premium, ca de exemplu avast- poate are el rata de detectie buna dar nu se ispraveste cu toti virusii cu care se poate ispravi versiunea de avast pto sau internet security.
Free si "foarte bun " sunt categorii diametral opuse, adica sau una e posibil sau alta. Vreiu un antivirus care doar sa steie de forma pe PC- i-ati unul free, vrei unul bun scoate paralele din buzunar sau apeleaza la metode alternative de activare a antivirusilor premium- dar atent - pot contine aceste metode alternative virusi- mai ales pe forumurile din Romania. Daca cunosti macar rusa sau engleza vei gasi 10000000 de metode, daca nu - sorry.