| BarbuMaria23 a întrebat:

Bună ziua! Anul trecut am achiziționat Office 2019 iar de atunci l-am instalat de 3 ori iar acum nu pot să îl mai activez pentru că îmi spune că am atins numărul limită de activări ce îi pot face sa meargă?

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Te abonezi la office 365 si il folosești oriunde. Sau cumperi alta licență pentru office 2019. Pentru ca ai folosit numarul maxim de activari per cheie.

| NLS a răspuns:

Era licenta OEM?

L-ai instalat pe 3 pc-uri diferite? (pe rand, nu in acelasi timp)

| flixbuster a răspuns:

Sa suni la Microsoft la activari - trebuie sa cauti pana dai de numarul de telefon corect dar ei te pot ajuta.

| NLS a răspuns (pentru flixbuster):

Depinde de unde a avut achizitionata licenta.
Daca a fost de la partenerii dubiosi eMag, sau alti vanzatori de genul asta, cu 50-60 lei licenta, iesi mai castigat daca dai cu mopul in baie, ca n-or sa-ti activeze nici o licenta.
Daca sunt totusi pseudo-seriosi, ii vor trimite o cheie "noua", bineinteles cu poezia: "in cazul unui control, nu sunteti obligat sa aratati licenta, doar chitanta/factura".

Daca e cumparata pe bune, atunci da, dar probabil a fost OEM si n-a atasat-o unui cont MS.

| flixbuster a răspuns (pentru NLS):

Corect, trebuia sa intreb mai intai cati bani a dat pe ea si de unde a cumparat-o big grin