Buna! Deci daca vrei o tableta buna eu spun sa alegi Allview Alldro Speed Duo pentru sa eu spun ca este o tableta buna, cat despre evolio evotab hd eu zic ca este cam naspa.Acum ramane de tine eu doar mi-am dat cu parerea. Funda?
Eu cred ca Evolio Evotab...am si eu o tableta Evolio Evotab 3 si e mai buna decat Allview... daca vr sa cumperi poti cumpara de pe www.emag.ro
Parerea mea ar fi sa cumperi Allview. E o firma nu foarte cunoscuta, dar ofera produse foarte bune la preturi accesibile. Pe aceasta tableta poti juca orice de pe market, nu are lag, nu da crash-uri. Memoria interna esti cam mica, doar 8GB, dar poate fi extinsa printr-un card microsd. Atentie la instalarea aplicatiilor! Trebuie sa le muti din memoria pe care se instaleaza prima data pentru ca e limitata la cateva sute de MB. Per total, e o tableta ok, ofera un display foarte bun, ca performante e peste medie (nu cu foarte mult), bateria tine cam 3-4 h, ceea ce ar fi suficient. Isi merita banii si ti-o recomand cu caldura.
vladlove123 întreabă:
cenusel întreabă: