| pualmea a întrebat:

Buna Ziua! As dori o parere despre Ipod 5g comparat cu Iphon-uri nu cu alte Ipod-uri, Explicati(daca se poate cineva care are un produs Apple)! Funda celui mai bun raspuns!

3 răspunsuri:
| vrelian a răspuns:

Ipod 5 este identic cu iphone 5 doar ca pe ipod nu poti vorbi.aia e singura diferenta dintre cele doua. unul este telefon si alantul este un dispozitiv de ascultat muzica, este camera foto si chestii de genul asta.dar iphonul este mai mult decit atit este si telefon.in rest cum am zis amaindoua au aceleasi caracterisitici.adica ce faci cu un iphone in afara sa vorbesti faci si cu ipod 5.cu alte cuvinte daca ai un iphone nu-ti mai trebuie ipod.de ce mai sint atunci fabricate? pentru copii.copii nu au telefoane, dar vor sa asculte muzica, sa faca poze chestii de genul asta.deci Apple bate in toate categoriile de oameni.cauta sa scoata bani de oriunde se poate.iar cine are ipad si spune ca nu-i mai trebuie nimic bate cimpii.cu un iapd nu poti vorbi la telefon. ipadul nu este si telefon din pacate.ar fi o idee buna sa fi pus si telefon dar nu au facuto.probabil tot pentru bani ca faci mai multe pe bucati si scoti mai multi bani asa.

| KRIIIX a răspuns:

Nu inteleg de ce comparat cu iPhone-ul, iPhonul a fost creat sa nu mai folosim iPod-ul laughing)). Am iPad 2 4G 32GB White, nu imi mai trebuie nimic. Sincer! happy

| pualmea explică:

Ipod 5g =iphone 4s
Tableta eu am un Nexus 7
Ce nu-mi place la ipad-uri este ca sunt prea mari si nu poti sa faci treburi pe ele
(de-as putea sa ma declar castigator)
winking