| sery72 a întrebat:

Buna ziua!
As dori sa intreb pe cunoscatori daca este posibil sa schimb sistemul de operare pe doua tablete Allview Impera I8, care ruleaza Windows 8.1. Motivul pentru care doresc aceasta este ca nu sunt incantati copiii de aceasta tableta, in magazinul Windows nu sunt jocurile pe care si le doreau ei si as vrea sa schimb sistemul cu android 4.4.xx KitKat sau Lollipop.Eu am downloadat de pe net sistemele Android dar mi-e frica sa ma apuc sa nu stric tabletele. Am cautat pe net si am vazut fel de fel de filmari dar nu prea gasesc pentru asa ceva, se gaseste mai mult pentru instalare de Windows pe Android.Rog daca cineva este cunoscator sa posteze pasii cum se procedeaza mai exact. Multumiri in avans!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dispozitivele mobile nu sunt ca laptopurile/PC urile. Ele sunt proiectate sa ruleze pe un anume sistem de operare, fapt pentru care nu vei putea instala altceva

2 răspunsuri:
| Zaygon a răspuns:

Ori ce e posibil dar nu e si recomandat. Tableta are 1 GB ram iat pentru Android e putin deoarece ar s-ar bloca mereu. Deviceurile cu Windows sunt optimizate pentru windows.
P.S. un device il cumperi sa il folosesti nu pentru jocuri in general.
P.S.2. Nemultumitului i se ia darul.

| Max_David_1994 a răspuns:

Mai bine mergi la un service. Au fost cazuri
in care au incercat altii si n-au facut
decat o mai mare paguba...te costa
intre 15-60 de lei..depinde de marca.
Mult noroc!

P.S. Cat despre jocuri, pot descarca de pe Wapdam.com
Wapistan.info
Etc...