| CosminGK a întrebat:

Buna ziua. As dori si eu sa ma ajutati cu o recomandare de camere de supraveghere pentru exterior, ce sa reziste la apa, sa fie fara fir si sa se poata conecta la telefon sau la calculator, sa inregistreze incontinu si sa se poata vedea si noaptea. Dau funda

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Wireless nu e bun pentru ca pica netul nu ai inregistrare video. Cauta in amazon sau aliexpress, chinezii fac niste camere HD la pret de chilipirhttps://www.amazon.co.uk/......ref=sr_1_5 keywords=night+vision+cctv&qid=1636645313&qsid=261-5896831-5259537&sr=8-5&sres=B08JV37VRB%2CB08RNK74V1%2CB017TR26GM%2CB08ZSGH9L9%2CB00MGJ4XOM%2CB07TWWRW3V%2CB08P7TKHN2%2CB07TPHWYM3%2CB0777TMW1Y%2CB08HYXCX68%2CB082TQ7N94%2CB08H4HCTYC%2CB08NJQ46MX%2CB092H9BCW6%2CB085FYNBGB%2CB08TRC19B6&srpt=SECURITY_CAMERA

| CosminGK explică (pentru mgtow):

Am inteles. Nu stiu nu ma prea pricep, am gasit ceva, care imi salveaza evenimentele pe card. Camera de supraveghere Reolink Argus Eco WIFI cu baterie reincarcabila.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Tu ai nevoie de un intreg sistem de supraveghere, cu comunicare si prin internet.

| CosminGK explică (pentru Bula):

Nu am nevoie de ceva super sofisticat. Vreau doar o camera atat. La care sa o pot accesa si de pe telefon si de pe calculator/laptop

| Bula a răspuns (pentru CosminGK):

O camera poti accesa prin wi-fi wi-fi doar la distanta mica (10-20m).
Pentru a o putea accesa de la distanta mere (prin internet) ai nevoie de echipament specializat.

| mgtow a răspuns (pentru Bula):

Nu neaparat, am camere trase la blackbox cu HDD intern si conectate la tv totu prin fire. Prin internetul telefonului vad oriunde as fi prin camere. Un instalator a venit sa le puna dar a fost usor din cate am vazut. Si da sant din china

| Bula a răspuns (pentru mgtow):

Blackbox este "centrala" care aduna semnalul de la camere, le stocheaza si le poate trimite semnalul prin internet.
Camerele pot fi conectate la el prin cablu sau wi-fi. Conectarea pe internet merge prin cablu sau prin conexiune telefonica.

| mgtow a răspuns (pentru Bula):

Stiam altfel nu se poate numi.