Da eu înțeleg! Ori te lași păgubaș, ori mai încerci tu odată,... sa înțelegi.
Se refera la modificarea frecventei placilor video, pentru a atinge raportul optim dintre consum si eficienta (moneda virtuala minata, viteza de minare fiind exprimata in Mh/s).
Si eu am incercat sa minez cu 3x RX480 8GB, dar nu le-am modificat frecventa. M-am lasat pagubas dupa o vreme, fiindca in Germania e mai scump curentul.
Fine-tuning-ul ce trebuie facut placilor, consta in undervolting/coborât frecventa, pana consumul ajunge pe la 100W, si targetul de atins e 1300MHz sau pe aproape.
De ce as incerca? citesc o singura data, daca nu inteleg, trec mai departe, nu eu am nevoie de ajutor
Aha, pai eu am 10 placi rx 580 pulse și fiecare placa mizează cu 31, 4mh/s, viteza totala fiind de 314mh/s.
Consumul per placa este de 75w, deci un total de w consumați pe ora ar fi de 750w, care bănuiesc ca s ar traduce în 0. 75kw/h.
Deci am o viteza de 314mh/s la un consum de 750w/h.
Ma gândesc, se poate și mai bine?
Adica sa minez măcar cu aceeași viteza(ca să nu zic de viteza mai mate) dar sa mai reduc din consumul de curent?
Cred ca mai bine nu se poate, eu nu scoteam mai mult de 80mh/s, deci vreo 27mh/s per placa.
La ce frecventa ruleaza placa si ce frecventa are memoria ei?
Obtii rezutate mai bune cu cat reusesti sa scazi frecventa core-urilor, insa sa cresti frecventa memoriei VRAM, si sa ramana totul stabil.
catalin542000 întreabă:
Andrei1124 întreabă: