anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua!
Ce telefon imi recomandati si mie?
Tu ce telefon ai?
Multumesc frumos!

18 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Eu mi-am luat acum cateva luni de nou Samsung s21 256 gb, sunt foarte multumit. Am avut doar serii S de la Samsung, sunt performante si de calitate, iar ca si pret nu sunt ieftine dar sunt mai ieftine decat iphonurile de aceeasi calibru si in opinia mea chiar daca e vesnic razboiul android vs.Ios, eu zic ca Samsung gamele de varf sunt peste iphon gamele de varf: ca si camera, ca si GPU ca si CPU!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Motorola ti l recomand

| danutzzz1992 a răspuns:

Orice telefon pe care ti-l permiti sa-l cumperi tu, personal;
Poti avea grija mult mai buna de el in felul acesta!

| liliana77any a răspuns (pentru danutzzz1992):

Stiu asta dar mai astept si sugestii si pareri.

| Freya1 a răspuns:

Eu am Samsung s20fe 5g.Pana acum e super bun.

| Legion7X a răspuns:

Unul vechi, cSamsung a A6 plus care nu reusit să sa defecteze. da se defecta. As fi ales între:

https://altex.ro/......0TLT128GY/ însă nu imi place că are 16mp camera Selfie.

Sau

https://altex.ro/......1LT6G5GGR/ Seflie mai bun.

| 1997onur a răspuns:

IPhone 6 plus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce telefon imi recomandati de suma de care dispun ai vrut sa zici mai bine. eu iti recomand iphone 13 pro max sau pro. tu ai da sau dispui de 7000 de lei sa dai pe un telefon? Clar iphone ca si brand fara dar si poate

| Simpatic a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce face iphone 13 pro max si nu face Samsung s22 de exemplu? Asta in conditiile in care exista o multime de alte telefoane performante si mult mai ieftine decat cele Apple. Adica dam niste bani in plus pe niste gadgeturi fabricate in china doar ca sa-i imbogatim pe straini, in schimb suntem niste snobi cu totii!
Asa e romanul nu are ce manca dar face rate sa isi ia un telefon cu care apoi se da mare colegilor, rudelor, prietenilor.
Vorbesc in general, cunosc destui de astia.

| anonim_4396 explică (pentru Simpatic):

Si s22 ii top eu am recomandat doar iphone in general sunt tel de viata lunga bune te tin mult iar ios e cel mai tare sistem de operare ever. da si ai dreptate sa te mai dai si mare ca in ro asa este moda ai Apple esti lux ca Samsung toti prostii au., toate divele vedete etc internationale sau in filme Apple is power Apple is NATO? ceva de genu., iar la baterie 13 pro max a castigat cea mai puternica viata a bateriei unui smarphone din lume vezi si pe Youtube rupe tot., be smart try a iphone

| Ciubowski a răspuns (pentru Simpatic):

IPhone 13 nu devine irelevant dupa 3 ani de utilizare. Samsung-ul da.

| Simpatic a răspuns (pentru Ciubowski):

Pentru fanboy's Apple stati linistiti ca de fapt telefoanele iphone sunt tot niste caca scumpe facute in china!
Toate telefoanele sunt o apa si un pamant!
Producatorii de electronice sunt cei mai mari speculanti de asta in fiacare an apare un nou model, speculeaza postia si snobismul si le merge foarte bine, nu ii plang eu nici pe Samsung nici pe Apple care invart miliarde de dolari anual pe bursa.

| Ciubowski a răspuns (pentru Simpatic):

Ai avut un Apple? L-ai tinut mai mult de 3 ani? Eu am un telefon SH de la un fost coleg, l-am cumparat cand sa faca 3 ani (XS Max) si inca duce bine de tot. L-as mai tine daca nu mi-as dori noile functii pe telefoanele noi. Am verificat cat m-ar costa sa schimb bateria. 450 de lei. Si cu baterie noua m-ar tine probabil inca vreo 2 ani. Doar ca pe mine ma intereseaza sa fac upgrade pentru niste functii noi dependente de hardware pe care nu le pot avea pe actualul telefon.

Nu le plang de mila nici la Samsung si nici la Apple, dar sincer diferenta dintre telefoanele astea in timp este din ce in ce mai mare si pana nu ai avut nici unul nici celalalt, mai bine nu comentam aiurea.

Si inainte sa ma numesti "Apple fanboy", asta e efectiv primul meu iPhone. Am fost si eu "hater" Apple pana mi-am facut curaj sa il cumpar in loc sa imi iau un nou Android.

| Simpatic a răspuns (pentru Ciubowski):

Nu ma refeream la tine in mod direct, sunt foarte multi fani Apple in Romania care nu stiu nici ei de ce sunt asa, doar pentru ca sa e moda.
Eu sunt cu Samsung.
si eu am avut BMW cand altii nu aveau nici permis, dar nu-s bmw fan boy happy nu ma atasez de branduri in general, iau ceva doar daca -mi place si imi este necesar
Este adevarat sunt putin inclinat la telefoane catre Samsung si la tv pe marca LG, dar nu inseamna ca altii nu stiu sa faca produse la fel de bune.

| Țoglă a răspuns:

Îți recomand ultimele modele de la Samsung.

| KR0N5TADT a răspuns:

Am o chinezărie Xiaomi Redmi Note 8. Merge excelent de un an și ceva. Am dat atunci 700 de lei pe el și nu îmi pare rău.
Camera este foarte bună, nu se blochează, nu mârâie și nu scârțâie. happy

| SanduEu123456 a răspuns:

Eu unul îți recomand niste telefoane foarte bune Samsung A12. Huawei P Smart 2021. iPhone 13. Samsung A22

| Eduard34578 a răspuns:

Am iphone 13 simplu
ti l recomand cu cea mai mare placere, am avut doar android pana acum si e o diferenta uriasa, la poze la baterie la tot
ti l recomand