| Scfhfc a întrebat:

Bună ziua, cina are cont pe Snapchat și este creator de conținut pe Spotlight? Din momentul în care mi-am creat contul mă întâmpin cu o problemă, primesc comentarii la videoclipuri, le văd la notificări însă când intru în secțiunea de comentarii eu nu pot să le mai văd. Am crezut că sunt filtrate de către Snapchat și șterse cu toate că oamenii nu înjurau. Doar că am observat că nu este așa, urmăritorii mei pot să vadă comentariile doar eu nu pot să le văd în secțiunea de comentarii pentru a le aprecia sau pentru a le șterge dacă nu îmi plac.
La început această problemă se întâmpla mai rar însă acum a început să se întâmple tot mai des văd comentariile pe care le primesc în notificări și când deschid videoclipul nu le mai văd în secțiunea de comentarii, ieri și astăzi am primit m-ai multe, la fel nu le pot vede aproape pe nici unul decât la secțiunea de notificări, devine deja frustrant și nu știu cum să rezolv problema. Am trimis mesaj la echipa de suport Snapchat însă ei nu răspund niciodată. Poate cineva dintre voi s-a mai întâmpinat cu această problemă și știți cum să o rezolv.