In link-ul de mai jos ai un programel, in care poti formata diverse 9 hdd-uri, memorii usb, carduri )
Instaleaza-l : http://www.softpedia.com/......Tool.shtml si inceaca sa-i ai o formatare stick-ului ( ai grija sa nu alegi de acolo hdd-ul ).
Bft!
Explica-mi te rog cum ar trebui sa il aleg..banuiesc ca daca am stickul in PC programul il detecteaza singur nu? Sau dau acolo sus file si il aleg de acolo?
Se pare ca nu merge nici cu acest program da o eroare ciudata gen Device |/O error
Nu am mai folosit nici eu de mult programelul. Dar oricum e foarte simpul. Iti detecteaza acolo hdd-ul in cazul asta de cati gb este el ( scrie acolo ) si stick-ul usb de 8gb. Selectezi frumos sick-ul, si dai pe next sau format ce scrie acolo, si astepti sa termine procesul de formatare.
Exact asa am si facut...se pare ca nu merge...nici daca ncerc sa sterg ceva de pe el nu merge.
Hmm. Detii un live cd cu linux sau ununtu? Incearca sa-i dai o ormatare de pe unul dintre sistemele alea de operare.
Error 0x8007045D: the request could not be performed because of an I/O device error asta imi tot apare...ma gandesc sa fac chestia cu safe restart.da nu prea stiu cum am vazut cea pe net...
Pai ala l-am folosit si nu merge imi da eroarea de mai sus