De pe site-ul oficial rezulta ca placa de baza are socket AM 3 (nu AM3+) : http://www.asrock.com/mb/AMD/960GM-VGS3%20FX/?cat=Specifications
Totusi, sunt compatibile, singura problema de care sa tii cont este FSB-ul care trebuie sa nu depaseasca 2600 Mhz. Deci cauta unul din procesoarele : AMD Phenom™ II X6 / X4 / X3 / X2 (except 920 / 940) / Athlon II X4 / X3 / X2 / Sempron, care-ti convine. Semproanele sunt slabe. Succes!
Supports AM3+ Processor, 8-Core CPU. Deci este am3+ procesorul actual este am3+ dar e slab. De ex cu o placa video mult mai slaba aveam 100 fps in csgo. Cu placa video actuala tot 100. De aceea doresc sa schimb procesorul + ca al meu nu e in lista procesoarelor suportate de placa de baza insa intr-adevar nu depăseste 2. 6ghz. Iar acel 6300 de 3.9 e mai mare cu un ghz fata de al meu dar ca si randament este mult mai bun? Reamintesc am un amd opteron 3380.
Problema este ca placa asta de baza e cumpărată aproximativ acum o luna de zile deci nu am de cand sa sau banii pe alta + ca am băgat peste 2mii lei in placa video add sursa etc. Acel fx6300 este mai bun decat procesorul meu?
anonim_4396 întreabă: