La ce vechituri ai, single core = windows 98 (atentie, windows 98 NU e sistem de operare, ci mediu de operare, sistemul lui de operare se numeste MS-DOS... nooooooo sheeeeeeet)
dual core = windows XP
mai mult de dual core sau procesor peste 2GHz = windows 7
Daca ai cel putin dual core si bagi un SSD de 128 GB, poti pune arch Linux si merge decent.
Unde?
eventual dupa ce cumpara si controller sata, ca de ssd pe 40 de pini nu am auzit
ASA DE VECHI E DURONUL
Eu am un Intel CoreDuo (procesor din 2006) care merge OK cu SATA-2. Bine SSD-ul are SATA-3, dar merge si pe SATA-2.
Nu pricepi, duron NU avea sata nici 1 nici 2 nici NIMIC
avea connector panglica PARALEL ATA (nu serial) cu 40 de pini
Nu m-am referit la Duron, a amintit mai multe modele.
Da Windows 98 merge pe ssd
Dap, merge
NU asta e problema, ci daca placa de baza are Sata si nu numai Pata, pentru ca ssd NU am vazut sau auzit pe Pata
Ba ce prostie am făcut odată cu vreo două luni in urma după ce a apărut Windows 11 am încercat să-l pun pe AMD Duron, ba ce idee prostească aveam atunci, el lucra, dar de 10000000000000000000000 de ori mai încet ca melcul, am cumpărat ddr2 4gb in total 12gb RAM și 500gb ssd, dar ce folos, cu 1000 GB RAM și cu 10000tb tot va lucra încet deoarece este un procesor din 2000 și este prea vechi!
Nu prea inteleg eu ce faci tu cu un Duron
https://en.wikipedia.org/wiki/Duron
s-a terminat definitiv cu el in 2004
ma mir ca iti si mai pleaca asa o fosila, placile de baza aveau condensatori care se umflau in timp