Pare sa fie un program furnizat de Dell. Daca e prezent in Programs si ii puteti da Uninstall e aproape sigur ca asta e. Nu sunt sigur ca va si merge Uninstall daca antivirusul a sters de pe acolo. Oricum, nu este detectat ca virus ci ca program nedorit (Unwanted).
http://www.file.net/process/sre.exe.html
Curios, dar le-am putut sterge. Observasem si eu ca fisierele cu extensia.dll nu pot fi sterse.
Eu nu inteleg cum va virusati PC-ul, laptopul, telefonul destept.
Singura solutie ar fi sa ti formatezi PC ul. Si daca tot vrei un antivirus sau anti-anti rusesc foloseste Kaspersky.
Chiar asa! Asta ma intreb si eu.
Cu sau fara ironie, intreb cum se poate din moment ce nu intru pe toate mizeriile de site-uri.
Si apropo de antivirusi rusesti sau nu, Dr. web a descoperit ceea ce altora le scapa. Nu m-a inselat niciodata.
Sugestie: daca tot ce faceti pe calculator e sa navigati pe net, office, muzica si filme si nu folositi programe disponibile exclusiv pe Windows aveti alternativa trecerii pe un alt OS in loc de Windows, respectiv sa treceti pe Linux.
Nu muzica, nu filme. Dar da, folosesc programe ce merg doar pe Windows. Din pacate, unele mergeau pe W7 dar nu mai merg pe W10.