| iuliusnedelcu a întrebat:

Buna ziua!

Imi voi instala windows 7 pe pc-ul meu si as vrea sa stiu daca dupa instalare am sa intampin probleme cu conectarea la internet. Placa de retea este in pc dar driverul de la ea l-am pierdut, in rest, celelalte le i-au de pe internet. Deci, intrebarea este daca o sa am probleme cu netu.
P.S:

Răspuns Câştigător
| QwertyBeast a răspuns:

S-ar putea să ai probleme, depinde dacă Windows-ul îți va recunoaște placa video. Totuși, poți descărca programul 3DP Net ( http://bit.ly/2b4kWn1 ) și când vei reinstala Windows-ul, vei putea instala placa de rețea din program, fără sa ai nevoie de conexiune la internet. Asigură-te. totuși, că nu pui programul pe partiția cu Windows-ul pentru că s-ar putea să fie șters la instalare. Sper că te-am ajutat. :)

4 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Daca nu ai o placa de retea mai dubioasa o sa instaleze automat windowsul driverul pentru ea.

| K0sti a răspuns:

Imi voi instala windows 7 pe pc-ul meu si as vrea sa stiu daca dupa instalare am sa intampin probleme cu conectarea la internet...

I-auzi ce chestie! Cap ai, minte iti mai trebuie! Inainte de a pune Windows ai o retinere sa-ti iei driverele, nu-i asa?

| iuliusnedelcu explică (pentru K0sti):

Minte iti trebuie tie mucosule big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal orice windows are driverul LAN inclus.Deci te poti conecta la internet doar prin cablu. Daca ai cablu la wirelles, il bagi in roauter si in pc si se va conecta. Apoi descarci celelalte drivere.