Depinde cati bani vrei sa dai. Daca nu ai limita de buget probabil cel mai bun android care e bun la toate e S24U. Daca vrei doar jocuri probabil e mai bun un Asus ROG phone 9.
Daca ai limita de buget..depinde de buget.
S24 e bun? s24u mi se pare prea mare
E ok si S24 dar ai zis ca vrei cel mai bun..ala e cel mai bun daca te uiti per total.
La nici un producator modelul de baza nu e la fel de bun ca modelul de top.
Okay retrag cand am zis cel mai bun, sa fie bun, sa ma tina, sa aiba calitate la poze si sa duca jocuri
ai recomandare?
Vivo, Oppo, OnePlus, Huawei, Samsung, Xiaomi... In Motorola nu am incredere, imi pare rau, poate au facut telefoane bune si au fost lideri in trecut dar in ziua de azi mi se pare o firma obscura.
S24 e o alegere buna? am avut Huawei si vreau sa incerc Samsung
Da, s24 e un telefon care merita banii
Ce parere ai de Telefonul mobil Nothing Phone(1)
Are o interfata cam ciudata dar si acela e un telefon bun, nu o sa se vada ca pe Samsung sau Huawei
Si daca ar fi dupa tine, pe care l ai lua?
Samsung A55 sau S24
Telefonul nothing nu, sa inteleg
am auzit ca s24 se si incalzeste repede
si la camera nu stiu cat de bun e
Are procesorul de 3 ori mai slab nothing phone decat S24, e normal sa se mai incalzeasca, alta varianta ar fi Xiaomi 14T daca chiar nu vrei S24.
Nu prea stiu ce sa zic de s24 acum daca stau sa ma mai gandesc
ai recomandari de telefoane cu calitatea camerei sa fie buna(foarte buna) si nu se incalzeste rapid si merge si la jocuri sau aplicatii mai solicitante si sa ma tina si sa functioneze super in general.
si sa aiba si design atragator
Am mai spus, Xiaomi 14T are tot ce iti dorești
Procesor de ultimă generație, duce orice joc vrei
Are cameră cu lentile Leica (cele mai bune din lume)
Baterie mare are
Ecran bun are
Se încarcă repede și se mișcă repede.
De arătat arată bine și modern
Mai mult de atât n-ai ce să-ți dorești
14T sau 14T pro, care crezi ca e mai bun?
14T Pro, o să te țină cel puțin 5 ani, lejer.
Hei scuze daca te deranjez dar daca as vrea totusi sa-mi iau un Samsung? ce ai recomanda? nu foarte scump, sa nu treaca pragul de 3500
sa fie bun pentru orice, inclusiv camera sa aiba calitate
A55 poate să facă tot fără să dai o căruță de bani, costă 1499 la Altex varianta de 128 GB. E un telefon bun, mai bun ca Nothing Phone, are și baterie mare are și procesor are de toate, e numa' bun
Si ceva din gama S nu este, nu? auzisem ca s mai bune cele din gama S nu de alta
sau ceva mai mic
din cate am inteles s24 si s23 se cam incalzesc
Depinde de buget.
Motorola g75 1400 ron. Waterproof ip68, 8gb ram, procesor allround snapdragon 6 gen 3, camere decente pentru pret. 4 ani garantati de updateuri. Best buy parerea mea.
Depinde de buget, daca iti permiti ultimul model de la Samsung, Xiaomi sau Motorola daca nu vrei iPhone.
Funda?
Radu_Ciprian-florin_1991 întreabă:
AndreiFB întreabă: