| alextheunstoppable a întrebat:

Buna ziua lume,
ce sfat imi dati, vreau sa imi achizitionez un smartphone si m-am blocat aici : Allview x2 soul sau galaxy s5, pe de-o parte Allview are un pret foarte acceptabil, dar nu stiu unii il numesc "chinezarie", oare o sa ma tina si dupa garantie? happy ruleaza jocuri "mari" cu grafica buna sa zic asa, cu octo-corul lui, sau S5-ul care te goleste de banuti? este mare diferenta intre ele? Allview are octo-core 1.7 iar S5 quad 2.5, nu stiu, ce sa fac? FUNDA! Multumesc

6 răspunsuri:
| هوراس a răspuns:

Eu aș alege S5, da dacă nu ai bani de un S5, i-ați Allview, e destul de ok, desigur că nu se ridică la performanțele S5

| SouLIce a răspuns:

Daca banii nu sunt o problema in alegerea unui telefon ar trebui sa te gandesti la s5, LG g3, sau one m8
Dupa parerea mea LG g3 este cea mai buna alegere

| MozZatY a răspuns:

Daca pui lucrurile in balanta asa, ai bani de amandoua dar nu stii daca S5-ul merita banii...eu zic ca merita happy Allview posibil sa iti faca probleme la aplicatii. inca odata, daca banii nu sunt factorul de decizie ia-ti S5, daca te gandesti la bani, ia-ti Allview, am prieteni care au si sunt multumiti happy

| frosty98 a răspuns:

Eu sincer folosind multe telefoane cel mai bun cu android mi se pare Nexus 5 fiind direct de la Google adica primeste primul actualizarile de soft pe cand celelalte telefoane poate dura si 3-4 luni si de asemenea e foarte ieftin pentru cate ofera

| AdyBoy a răspuns:

Calitativ DA. Uite o comparatie: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6379&idPhone2=6033

1. S5-ul are 4G, Allview NU (viteza mult mai buna la net )
2. Ecranul este mult mai rezistent la S5
3. Ai posibilitatea de apune card de memorie la S5
4. Camera principala e mai buna la S5
5. Camera secundara e mai buna la Allview

Recomandarea mea ia-ti un S5 sau un S4 Plus :-)

Succes!

| alextheunstoppable explică:

Vreau mai mult pentru aplicatii
Sa poata rula lejer un joc real racing 3 de ex
Si desigur mai ieftin..hai cu fundawinking