| radu32 a întrebat:

ma iertati pentru deranj, am insa ceva intrebari. Daca cumperi un PC Desktop nou dar acesta vine fara CD/DVD cu drivere, cum se procedeaza pentru a instala pentru fiecare componenta driverul adecvat daca nu stiu exact ce si cum are pe placa exceptand CPU, RAM, etc? Care ar fi procedura/procedurile necesare unei instalari corecte si fara eroare a driverelor pentru fiecare piesa sau componenta? Pentru sistem in general ca nu prea am idee, asta in lipsa unui dvd dedicat! Va rog din suflet sa ma ajutati, dau funda.O zi frumoasa!

Răspuns Câştigător
| Mandeliu a răspuns:

Salut!

In cazul in care nu esti sigur de ce drivere ai nevoie, poti folosi fara probleme Driver Booster, va vedea ce componente ai si de ce drivere ai nevoie, si le va instala.

Succes!

| radu32 explică (pentru Mandeliu):

Am incercat cu Driver Booster dar nu-mi descarca tot, doar audio, video, net ori intr-un pc sunt mult mai multe componente si "subsisteme" sa le zic asa, fiecare cu rolul lor, iar driver booster e limitat ca nu-mi permit sa-l cumpar. Windows 10 e de toata jena, sa ma scuze fanii, descarca aiurea si nu tot timpul ce trebuie...cel mai prost OS dupa mine. Daca mai aveti idei ori solutii clare va rog sa ma ajutati, sa le postati! Cand toate driverele sunt instalate corect si mai ales toate atunci cand intri in "Control Panel" -> Uninstall a program apar o multime de drivere, mie imi apar doar audio/video. Noapte buna si multa sanatate! happy

| radu32 explică (pentru Mandeliu):

Multumesc mult! happy

Răspuns Apreciat de Editori
| SilviaDulcik a răspuns:

Bună!
Tot ce trebuie să instalezi tu este driverul video și rareori trebuie instalat și cele pentru audio și rețea.
Sunt șanse foarte mici ca Windows 10 să nu găsească driver pentru audio sau cel pe care îl instalează să nu fie cel mai bun.
La placa de rețea este la fel de rar să nu găsească driver dar dacă se întâmplă acest lucru, îl poți descărca de pe siteul oficial al producătorului.

2 răspunsuri:
| radu32 explică:

P.S. - E cu Windows 10