| diral a întrebat:

Mi-am cumparat un calculator avand un procesor Intel core i3 - 3. 3GHz, 4GB Ram si placa video nVidia GeForce 210 - 1GB. Am instalat Windows 7 pe el, driverele de la placa audio, de retea si cel de la placa video ce l-am luat de pe site-ul nVidia. Dupa ce am facut toate aceste lucruri si am incercat sa ma joc Test Drive Unlimited 2 am constatat ca jocul merge sacadat si imaginea ingheata pentru perioade scurte de timp. Culmea este ca acelasi joc pe un calculator mai slab merge de n ori mai bine. Aveti idee ce i-as putea face? Ofer fundiță pentru cel mai folositor raspuns!

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Prima greșeală ce ai făcut-o este cea cu driverele. Driverele optime îți vin prin automatic updates/optional updates.Deci ai făcut o chestie fără rost și made in ro.
Al doile lucru ce trebuie să îl faci îi să îi faci un test de performanță folosind funcția din system proprieties.Acolo îți va da niște cifre. dacă cifrele respective corespund cu cele scrise pe joc ar trebui să ruleze, ast în cazul în care ai jocul original nu procurat din surse în gen serveru ăla unde toți vreți invitații sau altele de unde numa kitu complet nu îl ai sau unu virusat cu virusu ăla ce îti strică hard discul(bad logic). Succes

| diral explică (pentru DeyCj):

Si cam ce ar trebui sa fac? Dezinstalez driverele si las windows-ul sa le instaleze pe cele care crede el ca ii sunt compatibile?

| DeyCj a răspuns (pentru diral):

Așa cum îți spuneam sa resoftezi sistemul și apoi să le instalezi pe cele din automatic updates.dezinstalar4ea driverelor îți va transforma sistemul într-o cizmă. Succes și mersi de fundă.

4 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Recomandarea mea este să resoftezi sitemul, să instalezi driverele din autoimatic updates, și să folosești un kit original(a nu se confunda așa cum faceți voi termenii de Licențiat cu original, și Lingvistic și și practic îs total diferiti) al jocului; vei vedea că totul va funcționa.Succes

| IepureleCuLopată a răspuns:

Ai verificat condițiile recomandate pentru joc?