| stefantiby a întrebat:

Buna ziua!
Mi-am luat astazi un Laptop HP Compaq PresarioCQ56 cu un Linux Enterprize preinstalat. Problema e ca atunci cand incerc sa-l deschid imi cere un username si o parola. Eu nu stiu care sunt. M-am hotarat sa instalez Windows Xp am incercat cu 2 cd uri dar de fiecare data primesc aceeasi eroare: " Aproblem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you've seen this Stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:
Check for viruses on your computer. Remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. Check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated.
Run CHKDSK /F to check for hard drive corruption, and then restart your computer.
Technical information:
*** STOP: 0X0000007B (0XF78D6524, 0X000034, 0X00000000, 0X00000000)"
Cd urile cu windows sunt bune sigur ca zilele trecute le-am folosit.
Linuxul inca nu l-am sters ca nu stiu cum dupa cum am zis nici macar nu ma pot loga.

Răspuns Câştigător
| DorelXD a răspuns:

Cauta pe net "Hiren's Boot CD". Vei downloada o imagine virtuala, pe care o vei "arde" pe cd (imi asum faptul ca ai inteles ce am zi). Bootezi cu cd-ul asta care are mai multe utilitare. La "partition tools", ai sa gasesti un program numit "partition magic", cu care poti formata tot hard-ul. Deci ideea ar fi sa formatezi complet hard-ul cu un program, inainte de a instala un alt sistem de operare(asta a fost varianta 1). Varianta doi ar fi sa te duci la magazinul de unde l-ai luat, inainte sa faci vreo modificare de software la el, si sa le dai cu el in cap.

4 răspunsuri:
| Ciprian16 a răspuns:

Ei bine prietene nu dispera ar fi cazul sal contactezi pe cel de la care ai cumparat pc-ul sa-i zici vreo 2 si sa-i ceri useru si parola...sau tot ce trebuie sa face este sa reinslatezi windowsul. exact asa mia aoarut mie cand i-am dat una calculatorului meu pentru ca se tot bloca, partea buna e ca dupa ce i-am dat una a inceput sa mearga, partea proasta e ca mi s-a ars hard-diskul.laughing deci il suni sau reinstalezi windows ok bafta!

| stefantiby explică:

Am incercat ce mia-ti spus. Tot nimic aceeasi eroare...

| DorelXD a răspuns:

Adica, ai incercat si sa ii dai vazantorului cu el in cap, si tot a dat eroare:Olaughing?

| stefantiby explică:

Acum am facut alta mai groasa. Am folosit magic partition ca sa sterg partitiile sa le refac de la zero si in locul lor imi apare alta partitie care se cheama error #108 si nu pot face nimic cu ea nu o pot sterge, formata, schimba... Ce sa fac?