Daca nu vrei sa investesti prea multi bani, incearca o Allview, eu am deja o tableta de la aceasta companie si sunt foarte multumit!
Nu-i mai spune-ti de asa preturi ca sa arunca pe balcon
Eu am o tableta Serioux S716TAB a costat doar 259 de lei, are android 4.0.4 si e foarte tare pentru pretul ei. Tine 3 ore cateodata 3 ore jumate doar in jocuri! Este exceptionala, mai primesti si un cablu otg care normal costa 70 de lei...deci te scoti super-ok!
Tu i-ai desfacut carcasa din spate? Adica se poate pune cartela sim in ea?
Neah...Samsung Galaxy Tab 2 e buna are vreo 6-8 inch e buna de gaming si ascultat muzica si pentru net eu am dinaia cand am luat-o era 1200 lei acum cred ca e mai ieftina
Andrei,Galaxy tab 2 e complexa, pune la dispozitie un continut multimedia bogat si este si destul de scumpa. Nu se merita sa dai in jur de 1400 RONI pe o asemenea tableta si sa o folosesti doar la jocuri si muzica, cum vrea Cristian
Nu este 1400
Http://www.cel.ro/tablete/?gclid=CJqs68rIn7kCFYWN3godBiAAlA
http://www.emag.ro/tablete/c?ref=landing_1_0
uite-te pe aici la ce iti doresti. depinde de buget dar te sfatuiesc sa iti iei una cu mai mult de 8 inch ca de 7 e super mica..si sa aiba o memorie buna..si daca gasesti cu procesor cortex a9 e bun...dar in general nu gassti sa le aiba pe toate. sper ca te-am ajutat :D
YzuD întreabă: