Cu un ac mai mare, il folosesti ca pe o pirghie, cum foloseti o ranga sa misti un obiect mare. Si cu mare grija ca sa nu strici mufa!
Adica daca mi se blocheaza ceva, apare o mica stricaciune, imediat sa merg la service? Nu orice om descurcaret cauta mai intii alternative? Cred ca cel ce gindeste e acela care cauta solutii inainte de a duce la service. Si destept este cel ce isi rezolva cumva problema. Asa ca, eu cred ca intrebarea e pe deplin justificata.
Nu exista solutie la problema asta! Cu asta ma ocup si am incercat personal de multe ori! Schimbarea mufei e singura solutie! In plus, la o astfel de problema, in 99% din cazuri se distrug si contactele interne din mufa mama, la unele se sparga carcasa, la altele se fisureaza traseele pe placa de baza, etc.
Ca de obicei discutam discutii...
Am patit. Daca este vorba doar despre acel mic mic capat care arata ca un "surub", ai putea incerca sa bagi mufa, sa scoti mufa, so bagi din nou, sa o scoti din nou...recomand sa scoti capacul telefonului cand faci asta. Daca nu reusesti, incearca cu o forfecuta de taiat unchii, o penseta...chestii mici ci ascutite. Totusi ai grija ce faci sa nu inrautatesti situatia
FloFlorentina întreabă: