| Val3ntyn0 a întrebat:

Buna ziua / seara... am si eu o mica problema si nu stiu cum pot sa rezolv... vreau sa imi fac un server pe pc si nu pot din cauza ip-ului cum as putea sa fac sa mearca serverul pe care vreau sal creez. Ip-ul pe care il uzez e sub forma aceasta 192.165.1.1 sub forma aceasta ma poate ajuta cineva?

( am creeat un server de radio si problema e ca pe pc pe care am serveru merge radioul da daca dau la alt cineva nu merge pot sa fac ceva in legatura cu ip-ul )

3 răspunsuri:
| GeosBIOS a răspuns:

Nu prea inteleg la ce te referi. Vrei sa faci un server de ce mai exact?, de radio?! Este prima data cand aud asa ceva. De ce ai impresia ca IP-ul este de vina?

Sau vrei sa-ti instalezi un web server, care sa-ti ruleze o anumita aplicatie web, pagini web spre exemplu.

| GeosBIOS a răspuns:

Nu am deloc experienta cu serverele de radio, insa probabil ca serverul nu poate fi apelat de la altcineva findca trebuie facut port forwarding. Nu stiu exact ce server folosesti, dar fiecare aplicatie de genul acesta foloseste un port, reprezentat printr-un numar. Ei bine banuiesc ca trebuie sa deschizi portul respectiv pe router.

| CataC a răspuns:

Salut
Itit sugierezi sa cumperi un spatiu server, e up mereu si nu te complici tu cu hostingul. Cat consumi cu energia electrica tot acolo ajungi cu cheltuielie, mai uzezi si pc.
Bafta