Daca incarci un visier video, intai se face convertirea in format in care se stocheaza filmul pe server.
Doar dupa convertire iti apare pe ecran si poti alege publicarea (sau stergerea) lui.
Ulterior, videoclipul va putea fi sters oricand de catre tine sau de catre admini (in caz de probleme ce incalca regulamentul site-ului sau legislatia).
Buna ziua @Bula
Multumesc stiu, asa este
Buna ziua! La ce te referi @darrio2007?
Videoclipul se poate sterge absolut oricand, nu ai un timer sau ceva ce te va impiedica.
Cat timp, este videolcipul postat de tine de pe canalul tau poti sa faci ce vrei cu el.
Buna ziua! Multumesc Eu la partea cu procesatul ma refer,odata ce arata ca este procesat, daca in timpul procesarii sterg videoclipul din dispozitiv, poate sa imi dea eroare incarcare? Indiferent daca este acceptat sau nu, la asta ma refer, nu ma refer la Copyright
Trebuie să aștepți procesarea videoclipului întrucât există posibilitatea ca acel videoclip să nu fie acceptat de administrator. După ce vei avea confirmată procesarea video-ului, îl poți șterge. Eu unul, așa aș proceda!
Buna ziua! Multumesc @Usualboy
Stiu, dar vreau sa zic ca odata ce a fost incarcat, procesarea nu are treaba nu incarcatul nu?