| zbg090194 a întrebat:

Buna ziua TPU,

Am o problema cu Yahoo! Messenger.

Am un laptop Asus, 4 GB Ram @ 667 MHz, HDD Seagate 500 GB Sata II, Placa video ATI Mobility Radeon 3400 Series, Procesor Intel Dual Core @ 1, 66 GHz.

Ruleaza Windows 8 Enterprise pe 64 de biti.

Nu la mult timp dupa ce am instalat Yahoo! Messenger, si dupa ce am instalat cateva programe, mi-a aparut scrisul cu bold, si nu boldul acela obisnuit care apare cand se apasa Ctrl + B, sau de la T-ul acela unde se gasesc Italicul, sublinierea etc...!

Am luat legatura cu un consultant de la Yahoo! caruia i-am explicat ca nu am umblat in preferinte, sau mai stiu eu unde, ca sa zic ca eu am cauzat problema.

Bineinteles ca direct acolo m-a trimis... si mi-a zis ca e din preferinte, de la font...!

Am trimis N mail-uri sa le spun ca nu aceea este solutia... si mi-au raspuns la fel. Deci nu fac nimic daca cer asistenta la producatorii softului... arunca pisica moarta in curtea mea.

Am zis... bine e vina mea, am reinstalat Messenger-ul, cum mi-au si cerut de altfel... nimic!
Am reinstalat Windows-ul... la fel, dupa ceva timp... imi apare Bolded!

Nu e o solutie formatarea si reinstalarea sistemului de operare! Alte idei?

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Ultima creație a lui gates se pare că nu se descurcă cu orice software, așa bine o fost făcută.
Remediu:
Dă un click dreapta pe aplicație și apoi la proprietăți acolo setează să ruleze în mod de compatibiliate de windows 7. Teoretic ar trebui să funcționeze. Dacă nu încearcă yahoo messenger pentru Wingunoiul 8 de aici:
http://www.freenew.net/windows/yahoo-messenger/68645.htm
Cică îi și pentru Wingoz 8
Succes

| zbg090194 explică (pentru DeyCj):

Nu a mers nici asa!
Niste nenorociti...

| DeyCj a răspuns (pentru zbg090194):

Asta li politica celor de la Microsoft.Monopol în regim dicatorial și împunând ceva de calitate proastă. Dacă au văzut că cu vista nu le-o mers acum au cică șanse cu 8-ul și UEFI.Deci a nu se cumpăra calculatoare softate cu wingunoi 8 că nu se va mai putea resofta cu nikic în afară de wingunoi 8.Clar contra costul licenței, că de data asta or avut de grijă să facă de așa natura încât să te oblige să faci asta.

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Descarca de pe net Yahoo special pentru Win8 si o sa-ti mearga!

| pcsick a răspuns:

Sunt versiuni diferite de messenger, probabil cea anterioara nu era luata de pe site-ul yahoo, si avea cateva fonturi in adaugate. sfatul meu este sa folosesti intotdeauna versiunile oficiale.
recomand windows 7 deoarece, parerea mea este ca w8 este un fel de vista, adica fail total