anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua TPU am si eu o problema nu im mai merge filmele in mediaplayer de ce oare ajuati ma va rog foarte mult

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Ai avut codec-uri instalate si le-ai dezinstalat sau ai instalat alte programe gen -media playeree, convertoare video.)
Sunt "ciudate" erorile in windows media player. Instaleaza Klite codec pack, restart si vezi daca apar.
http://www.free-codecs.com/k_lite_codec_pack_download.htm
(varianta full).

11 răspunsuri:
| horia2012 a răspuns:

Cum nu mai merg-nu se deschid, nu ai imagine, nu ai sunet?

| notar1989 a răspuns (pentru horia2012):

Se deschide dar nu mai au imagine la avatar in compiuterul meu nu stiu ce trebuie sa fac habar nu am

| K0sti a răspuns:

Foloseste KMPlayer, ala oricum e o porcarie!

Mersi mult a functionat

Horia tot nu merge nu stiu de ce daca se poate sa ma ajuti tu sa intri in pc meu ca sa vezi unde este problema te rog mult id meu este stela_pupacioasa astept

| horia2012 a răspuns (pentru notar1989):

Eu nu am Team viewer. A functionat sau nu, ca nu inteleg.

Nu a functionat din pacate

Daca se poate lasa id tau de mes ca am si eu Team viewer si daca se poate sa ma ajuti tu mersi mult id meu este stela_pupacioasa

Ti-am spus ca erorile sunt ciudate in Windows media player si daca nu a mers cu codecu-rile, sunt de la Windows. Nu ai ce face, reinstaleaza Windowsul.

Si asta inseamna ca im pierd toate datele din pc

Nu pierzi absolut nimic. Poti proceda in 2 feluri. Prima data incerci sa-l repari. Bagi CD-ul cu windows, bootezi de pe el si in loc sa alegi sa-l instalezi, alegi sa-l repari (are functia Repair). Are 2 dezavantaje: 1. -dureaza la fel de mult ca si cum l-ai instala, dar macar numai instalezi programele tale, jocurile. 2.-Nu intotdeauna reuseste si dupa ce termina vei fi in aceeasi situatie. Pierzi numai ce este in C, acolo unde e instalat windows-ul.
A 2 solutie. Daca nu reuseste repararea, trebuie sa-l instalezi din nou, tot prin bootare. Vei pierde (normal) numai ce ai in C. Daca ai documente personale (poze, muzica, filme.) in C le copiezi in D sau ce partitii ai tu.