Http://www.emag.ro/......E9PRKBBBM/ Cu diferenta poti sa iti iei un sistem de operare! Nu se pierde garantia cand faci upgrade la RAM pentru ca ii poti ruga pe cei de la care il cumperi sa adauge si placuta respectiva! E de preferat sa ai o placa video mai buna, iar cu procesorul acesta, GT 635M o sa faca treaba buna! Succes!
Chiar de la ei.De regulă ar trebui azi sau mâine să se aprovizioneze.Cu sărbătorile astea și cum în 1 și 2 și în unele situații nici azi n u se lucrează, normal că au rămas fără marfă. Succes
E ok acel laptop, are procesor bun, desi placa video e usor mai slaba, dar depinde de activitatile pentru care e folosit. Poti sa suni la ei sa vezi cand se suplimenteaza stocul sau te poti orienta catre un alt model cu configuratie asemanatoare. Care e bugetul maxim de care dispui?
Bugetul maxim este de 3250 si il iau pentru un gaming mediu. nu vreau totul ultra sa car 5kg in geanta dupa mine. Ce mi-ai putea recomanda. stiu ca de banii astia mi-as putea face un desktop gaming super dar nu am nevoie de calculator vreau ceva sa il pot lua oriunde dupa mine ( laptop ca am tableta ) cu un procesor quad core i7 de preferat si 8 gb ram( fara laptopuri cu 4gb ram deoarece il folosesc mai intens) si placa video care credeti voi. ce mi-ati putea recomanda? A da. si nu as vrea sa fie firme din astea Lenovo, Dell. De preferat Asus. Multumesc anticipat!
Http://www.emag.ro/......ETLFKBBBM/
Recomandarea ar fi sa mergi pe acesta! Are placa video mai buna decat 610M. E mai echilibrat si vine cu Windows 8 preinstalat! Cred ca e o alegere buna! Succes! Cu diferenta poti sa iti iei inca 4 GB RAM si ceva accesorii!
Da dar. procesorul e slabut chiar daca e Quad Core. HTC one x e telefon si are procesor 1.40 quad core. deci. nu prea imi convine si... eu stiu ca daca desfaci sigiliul ala de la laptop sa bagi ram sau etc se pierde garantia...
Http://www.emag.ro/......E9PRKBBBM/ Cu diferenta poti sa iti iei un sistem de operare! Nu se pierde garantia cand faci upgrade la RAM pentru ca ii poti ruga pe cei de la care il cumperi sa adauge si placuta respectiva! E de preferat sa ai o placa video mai buna, iar cu procesorul acesta, GT 635M o sa faca treaba buna! Succes!
Cu placere! Multumim pentru fundita!