Sunt parteneri cu Vodafone, deci automat denota incredere. Nu e un site de 2 lei facut de 2 baieti intr-un subsol.
http://www.oradeashoppingcity.ro/ro/magazine/servicii/item/344-vodafone
Telefonul nu il cunosc, dar parca e cam scump avand in vedere cu ce este dotat.
Nu am idee daca telefoanele sunt decodate, dar vezi ca are suport online prin yahoo messenger, intreaba-i chiar pe ei. In legatura cu stick-ul nu am idee. Nokia 800 Lumia, HTC One V,
A da. am uitat sa va zic au telefoanele decodate? Si... mai am o intrebare am vazut ca stick-ul de la RDS are o cartela asemanatoare ca cea de la telefon care o bagi in el. Daca bag acea cartela in telefon o sa am internet? Va rog frumos sa raspunda doar cei care au experienta in domeniu.
Da dar decat sa cumpar de la Vodafone codate si sa mai caut oameni care stiu sa decodeze telefoane... Daca nu gasesc nici o informatie o sa cumpar un Samsung Galaxy S i9001 de la EMAG pentru ca la ei pot returna produsul daca nu imi convine peste 20 de zile si primesc si banii inapoi.
Cunoasteti alt telefon care sa coste cam 10-14 milioane si sa se merite? Multumesc anticipat si despre intrebarea cu cartela aveti vreo idee?
Poti sa-ti iei Samsung galaxy s 2 de la Orange cu tot cu abonament si a costat exact 1001 lei. abonamentul e 80-85 lei pe luna + costurile suplimentare
As vrea un abonament de 8 euro... dau pana in 15 mil pe telefon//,,//
De ce nu mai bine te-ai duce la un magazin Vodafone, Orange sau ce vrei tu si ceri detalii acolo...eu mi-am cumparat un telefon de pe internet (nu de pe acest site) si l-am primit spart