Costa prea mult frate.la 100 w iti trebuie transformator de 24 v ca sa poti sa ii pui sateliti de 200w pe 8 ohmi care costa 250 lei(transformatorul), mimim 4 circuite integrate 60 lei buc. cel mai ieftin(presupun k vrei cv bun), sunt si mai ieftine dar lasa de dorit, un cosensator de inalta tensiune (de preferabil 400v)120 lei, diode, condesatori medii, tranzistori, 2 aplificatoare puternice 50 lei bucatao placuta electronica anume 150 lei, materiale pentru carcasa sa zicem 100 lei, o boxa de 100w 200 lei cel mai ieftin sa zic (daca il gasesti), 5 boxe de 20 w daca faci tu sateliti, cabluri, 3 conectori jack 3 mm, 5 conectori rca si un ectronist priceput(da se poate face dar costa o avere, eu mi-am facut o statie de 500 w la care am avut de cumparat doar 2 transformatoare de 24 v...k in rest am cumparat placa integraal facuta plus ce piese am mai avut pe acasa si ma ajuns la 800 lei si boxele le-am avut eu. daca socotesti toate preturile ajungi in jur de 1200 lei. fara sateliti...la 1200 lei este statie cu 5 iesiri +telecomanada de 400w sau sitem genius la 200w 650 lei, binenteles nu scoate 200 w k asa sunt toate. ceea ce faci din piese de calitate nu se compara u stifturile din magazin dar e ff scum***ca te tine buzunarul sa dai pana in 1500-1800 lei si vrei cv de calitate se merita.dar iti sugerez k stifturile din magazine sunt bune.le folosim fecare dintre noi(eu am investit in statie pentru ca stiam k il vand si imi iau banii, l-am vandut cu 1600 lei la un dj care se ocupa cu nunti si mi-am luat un sistem 5.1 genius de 200 w si sunt foarte multumit de el, cu o laca de sunet 5.1 genius se aude perfect.
De ce nu iti cumperi un sistem deja facut. E mai echilibrat decat ce vrei tu sa faci.
anonim_4396 întreabă: