Telefonul merge. Dar e posibil sa fie codat pe reteaua AT&T, ceea ce inseamna ca ar trebui sa-l deblochezi
Ca sa mearga in tara trebuie sa il decodezi.O sa te coste ~10$ codul de deblocare.
Cind vii aici la unchitu inainte sa pleci intra pe ebay sau roagal pe el sa intre pe ebay si sa decodeze te; lefonul si aia e tot.In america decodarea costa f putin.3-4 doalri cred.Sau daca nu te pricepi tu sau unchiul tau cautama atunci cind o sa fii aici si te ajut.Telefonul merge oriunde in lume daca este decodat.AT&T foloseste sistemul GSM asa ca nu ai nici o problema.Pai si tu crezi ca unchitu daca a luat acum telefonul o sa til dea tie? Eu nu prea cred pentru ca el n-o sa mai aibe telefon dupa.Si nu cred ca poate lua altu pentru ca nu o sa dea 5-6 sute de dolari asa ca n-are ce face.Telefonul ala l-a luat f ieftin pentru ca este la abonament.Si cum abonamentul este pe 2 ani el nu mai poate face upgrade la alt telefon decit peste 2 ani.Dar daca spui ca ti-l da atunci e bine.
Da deci telefonul Samsung Galaxy S3 a spus ca mi-l da mie, cadou de ziua mea. Am vazut ca un cod de deblocare costa aproximativ 15-16 $. Deci in concluzie va merge aici in RO?
Vezi ca nu e i9300. i9300 e vers internationala, la care nu ai probleme. Si in teorie, dupa ce il decodezi nu o sa ai probleme in europa.
Pai da dar el l-a luat la abonament de la AT&T, nu stiu ce versiune e. Dar se poate debloca daca e codat nu?
Andrei1124 întreabă: