| Amateo a întrebat:

Buna ziua TPU!
Sora mea din cipru si-a luat un laptop nou+windows 7(instalate toate tacamurile...etc).Problema este ca atunci cand incearca sa-l conecteze la o retea wifi locala free ii apare acolo la wifi "limited connection or no connectivity". Aseara am incercat urmatoarele:
- am verificat daca local area connection de la placa de retea si respectiv wifi daca are la Properties toate bifate si puse pe automat in a detecta setarile.
- am dezinstalat si MacFree,antivirisul instalat de la ei,din cate am inteles acesta in unele cazuri bloca connexiunea.
- am dezactivat si firewall si tot aceeasi poveste.
Deci la ea apare conectata la reteaua locala wifi, chiar ii arata ca are semnal total dar ii apare tot odata si limited connection, iar din aceasta cauza nu poate sa navigheze sau sa foloseasca internetul in niciun fel.
Daca aveti niste sugestii in afara de ce am enumerat mai in sus v-as fi foarte recunoscator.

2 răspunsuri:
| dulgherunicu a răspuns:

Eu propun sa-ti pui win 8 e mult mai bun ca sapte si se conecteaza automat la o retea wifi free

| flyer90 a răspuns:

Salut! Nu inteleg exact ce inseamna retea locala free. Te-ai conectat cu alt laptop sau telefon si merge intrentul? Pentru ca daca reteaua e necriptata nu inseamna neaparat ca are si acces la internet.
Daca nu e de la retea inseamna ca e driver-ul de la placa wireless, caz in care trebuie sa cauti pe net drivere pentru laptopul respectiv.
Bafta!