Asa pateam si eu si am mers la un service, este de la baterie, daca il incarci pana la 100% si il mai lasi la incarcat se strica. Rezolvarea este sa cumperi o noua bbaterie
Acum,mi-am cumparat o noua baterie, acelasi model.Am formata-o de 2 ori, iar dupa nu am mai avut probleme Deci bateria era problema. Iar faza la baterie este ca era uzata, era umflata ca un balon
Si a mea era umflata
Ma bucur ca te-am putut ajuta!
Du-te in service si fa o resoftare (poate a facut root la telefon). Nu se poate descarca asa de repede dupa 8 luni. Pe urma vezi si de baterie.
Nu prea ai ce sa ii faci...s-a cam dus bateria.Totusi e telefon la mana a doua.Ar trebui sa ii schimbi bateria, si pe cea noua sa o formatezi(adica sa o incarci full dupa care sa o descarci pana la epuizare si sa repeti procesul de vreo 5-10 ori).PS:un telefon mai performant nu trebuie sa se descarce mai repede, ba din contra, mai greu.
Da, face asta de 5-10 si apoi poate sa arunce bateria la gunoi, bateriile Li-Ion NU trebuie formatate
Nu cred ca ai vreo solutie, decat sa schimbi acumulatorul. Uite am cautat eu pentru tine :)
http://www.eurogsm.ro/......t-ace.html
Aceeiasi problema o am si eu la telefon.Schimbai bateria si eventual daca nu se schimba nimic du-l intr-un service.Bafta!