Din pacate nu mai poti face nimic.
La fel am patit, recent.
Dupa multe incercari de al recupera, mi-am facut alt cont in cateva minute.
Succes,
Cu respect va salut, as vrea sa-mi impartasesc bucuria cu d-vstra specificand faptul ca dupa aproape 2 saptamani mi-am recuperat contul yahoo,ce mi-a trecut prin cap sa mai incerc odata sa intru pe casuta de email blocata si ce sa vezi, acolo unde scria adresa de recuperare era trecuta o adresa de a mea de gmail care o trecusem la recuperare dar nu mai era trecuta cand voiam sa recuperez contul, care am putut sa o acces acum si am recuperat contul, acolo la recuperare erau trecute alte conturi gmail nestiute de mine cu nume suspecte, trecute de hacker, banuiesc ca hackerul a vazut ca nu aveam conturi asociate cu carduri sau cine stie ce si mi-a inapoiat yahoo, sau cine stie ce s-ar fi intamplat?! faza e ca acum am securizat mult mai bine contul hackuit de astia sa nu mai am probleme! oare ce sfenomen s-ar fi intamplat? va multumesc!
Nu ai ce face daca n-ai acces la aplicatie, doar de stii si ceva adresa buna sau ceva sa confirmi ca al tau e, https://prnt.sc/RdSrhDB8IZvk probabil a activat asta