| Samuiel1 a întrebat:

va rog sa-mi spuneti ce sa fac sa nu mi se mai deconecteze netul cand sora mea da connect la calculatorul ei am un roter(rutar)iar cand sunt eu connectat si sora mea vrea sa dea si ia connect pe mine ma deconecteaza si trebuie sa dau iar connect e cam enervant de fiecare data cand dau eu sau ia connect pe unul ne scoate de pe retea si trebuie dupa acceia sa ne connectam din nou.Dau Funda

5 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

De viitor: se scrie router nu roter nu rutar.
Formuleaza mai multe propozitii. Ai scris doar o fraza din care nu se intelege nimic.

| Samuiel1 explică (pentru sltlp):

Deci am un router care este connectat la 2 calculatoare, merge totul bine cand sunt eu doar connectat la el de asemenea merge si bine si daca este connectat si calculatorul celalalt doar ca cand face connectiunea sora mea la calculatorul celalalt la mine se deconecteaza si trebuie sa-i dau din nou connect si e enervant..joc samp si e foarte deranjant cand ma scoate dintr-o data afara aici sunt ceva ce as putea sa modific ca sa nu mai ma deconecteze daca mai putea ajuta ar fi super multumesc. http://imgur.com/1HGk7OS

| sltlp a răspuns (pentru Samuiel1):

Daca asa e configurat router-ul tau e clar ca nu e configurat corect. Probabil de asta apar si aceste probleme.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai ai un router (nici roter nici rutar) care nu e configurat cum trebuie

| Romeo44 a răspuns:

El zice ca numai pe unul dintre ei il lasa pe net.Vezi la configuratiile routerului.