Pentru jocuri e bun Windows XP iar pentru birou iti recomand Windows Vista cu toate ca Windows XP parerea mea e mai bun deoarece poti juca atat jocuri la calitate superioara cat si la birou, nu ai probleme in plus e mai usor de utilizat si toate cele.Acum tu decizi si care iti place! BFT
Din cate stiu eu, aceste laptopuri nu prea au drivere de xp,, deoarece xp-ul este cam batran. Astfel, iti recomand un windows 7 starter sau home premium
In mod normal Windows XP este o optiune convenabila, zic eu.
Insa daca laptopul pe care il cumperi este optimizat pe Vista sau 7 (eventual preinstalat) nu merita. Sper ca te-am ajutat!
As opta pentru XP dintre cele 2, Vista fiind un esec al firmei Microsoft.Desi probabil cea mai buna optiune ar fi W7 pentru un asemenea calculator.
Mam decis. Voi face dual-boot si gata. Vista il voi folosi la birou iar la jocuri XP va multumesc tuturor
Dupa un Vista esuat Microsoft a facut Win 7 care arata identic dar nu are probleme grave in interior. Microsoft a aplicat toate fixurile si pe Vista cu updateurile ce au urmat. Asa ca Vista este o alegere mult mai buna pentru un laptop. Xp o sa aiba episoade dupa un timp.
anonim_4396 întreabă: