| Gshhahahau a întrebat:

vreau să îmi iau o consola dar nu știu ce sa aleg Xbox one x sau PS4 pro.

7 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

PS4 pro:
-are mai multe jocuri
-are VR.
Xbox One X:
-e mai puternic decat PS4 (mai multi rami, procesor mai bun, grafica putin mai buna, dar nu sunt chestii notabile totusi pentru ca nu o sa iti dai seama in joc)
-poti sa joci jocuri de pe xbox pe pc, poti sa te joci multiplayer pe xbox cu altii de pe pc
-poti sa folosesti one drive de pe pc pe xbox (de exemplu pentru a te uita la filme pe xbox)
-ai skype
-controlerele sunt pe baterii (nu trebuie sa le incarci)
-poti sa joci jocuri de xbox 360
Ambele sunt bune, dar datorita jocurilor eu as merge pe PS4. Vezi ce jocuri sunt, care te intereseaza, ce consola te atrage mai mult si cam asta e ca la performante ambele sunt bune.

| Plato a răspuns:

In general, PS e mereu peste. Dar acum, depinde si ce vrei, ofera lucruri diferite. PS4 Pro e si mai ieftin, cred ca mai rentabil.

| aumih16 a răspuns:

E bun ps4 pro! nu poti sa il pui in aceeasi oala cu xbox one x!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Xbox one x daca ai televizor 4k si iti plac jocurile vechi de pe xbox360 si de pe primul xbox.

ps4 pro are mai multe jocuri, mai multe exclusivitati, o interfata mai buna, si e mai ieftin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Xbox clar. Si joystick-urile sunt altfel. Nu ma pot juca pe ps cu joystick-urile lor cu butoanele alea de analog pe acelasi nivel.

| Ezic a răspuns:

Iti recomand PS 4 PRO dar ai grija ca e posibil ca anul acesta sa iasa pe piata ps 5 si o sa regreti. Xbox one x este nou si nu o sa apara u noua versiune prea curand. Dar nu te teme os4 pro o sa faca fata tuturor jocurilor care o sa ruleze pe ps 5

| Elimat a răspuns:

Ps4 pro lol playstation e mai bun decat orice consola asta stie toata lumea. Gshhahahau in da house.