| nicole94 a întrebat:

Bunaa...care aveti facebook si stiti cum pot ascunde datele de contact sa nu se mai vada la profilul meu...:-s ( facebook nou). plssbig grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In coltul din dreapta sus ai Account, alegi Privacy Settings, si in pagina care apare ai jos Customize Settings, alegi aia si la pagina care iti apare dai in jos pana ajungi la Contact Information si acolo unde ai e-mailurile tale alegi sa fie vazute numai de tine (optiunea "Only Me" )

5 răspunsuri:
| Theda a răspuns:

Pur si simplu te duci la informatii si scoti datele de contact, sau mai bine zis le stergi. Sper ca ti-am fost de ajutor big grin.

| LoReDaNa a răspuns:

Buna, nico :X:angry asa ma cheama sh pe minehee hee
pai da nu cred ca poti sa le faci ca sa nu iti mai apara.
poti doar sa nu le mai completezi si nu o sa mai iti mai apare data nasteri, pasiuni etc...big grin

funda?

| Ancutss30 a răspuns:

Dai acolo la Contul meu sau ceva de genu'â'(sus acolo in dreapta unde scrie Acasa, Profil si Log out )sj dai acolo la editarea contului si iti da sa iti vada doar prietenii profilul. Fundabatting eyelashes?

| angello17 a răspuns:

Dai acolo la editeaza profil apoi in partea stanga a ecranului sus si scrie acolo date de contact si stergi ce vrei sa dispara bafta uite o poza aici sa vezi : > http://img801.imageshack.us/f/facebookxh.png/

| ChrishaChry a răspuns:

Deci esti la meniul normal, te duci pe account (stanga sus) in privacy settings, o sa te duca la custom si o sa iti apara sub contact information customize settings (clic pe aia) si acolo faci cum vrei tu bifezi la toate cum vrei tuwinking sper ca te-am ajutatwinking